Féltékenység

Rendező: WEISZ Béla
tv-sorozat ° 1993 ° 07 ' 43 " ° Színes ° Producer: Weisz Béla Animátor: Balajthy László ; Gyapai Tamás ; Lőrincz László Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Zsebényi Béla Operatőr: Lossonczy Árpád Rajzoló: Fazekas László ; Kovács Magda ; Madarász Zoltán Rendezőasszisztens: Szabó Csaba Vágó: Hap Magda Zene: Másik János Animációs rendező: Balajthy László Kifestő: Bányász Bea Kifestő: Veszelszki Ilona Kifestő: Jancsovics Ilona Kifestő: Kiss Tibor Háttér: Horváth Mária Irodalmi forgatókönyv: Weisz Béla ° Gyártó cég:

Szinopszis

Egy egyhangú délután a cirkuszudvaron ücsörögve Leo és Fred már nagyon unja magát. Végre Leo társat talál, akivel elvonulva harsányan hahotázni kezd. Fred féltékenyen bömböltetni kezdi a rádiót, jókedvet színlel, de végül szomorúan eloldalog. Délután az idomár fut össze egy baráttal, s most Leó lesz féltékeny a jól mulató Fredre. A kényes helyzetet a bohóc oldja fel legújabb viccével, amit most Fred után Leonak és új barátjának is előad. Most már Leoékból is feltör a röhögés, hisz’ ezen a viccen mulattak egész délelőtt.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem