Szerelem

Rendező: TÓTH Pál
tv-sorozat ° 1986 ° 08 ' 00 " ° Színes ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Balajthy László Asszisztens: Polyák Zita Dramaturg: Szentistványi Rita Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Zsebényi Béla Operatőr: Magyar Gyöngyi Rendezőasszisztens: Bajusz Pálné Vágó: Szarvas Judit Zene: Másik János Háttér: Molnár Péter Irodalmi forgatókönyv: Tóth Pál ° Gyártó cég:

Szinopszis

Egy közeli cirkuszban fellép egy idomárnő egy leányoroszlánnal. Leo és Fred elmennek megnézni a műsorukat, és beleszeretnek a lányokba. Igyekeznek titkolni egymás előtt a dolgot, mígnem egy éjszaka lelepleződnek. Ettől kezdve együtt négyesben töltik a napokat mámoros boldogságban. A két barát elhatározza, megkérik a lányok kezét. A boldog jövőről ábrándozva indulnak leánykérőbe, ám a cirkusz helyén semmit sem találnak. A cirkusz elköltözött.

Képek

Videók


Fesztiválok:
- Buszani Nemzetközi Kölyök Fesztivál 2006 / Dél-Korea (Egyéb program)
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem