A medve és a macska

Rendező: HORVÁTH Mária
tv-sorozat ° 1990 ° 07 ' 00 " ° 35 mm ° Színes ° Technika : Rajz animáció ° Producer: Mikulás Ferenc A meséket válogatta: Kovács Ágnes Animátor: Balajthy László ; Gyapai Tamás Dramaturg: Szentistványi Rita Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Zsebényi Béla Háttérfestő: Majoros Gyula Kihúzó-kifestő: Barta Irén ; Tóth Ilona ; Ökrös Csaba Mesemondó: Szabó Gyula Operatőr: Polgár Éva Rajzoló: Takács Tünde ; Vincze Éva Szakértő: Jankovics Marcell Vágó: Völler Ágnes Zene: Kaláka együttes Képes forgatókönyv: Horváth Mária ° Gyártó cég:

Szinopszis

A medve és a macska elhatározzák, hogy építenek egy házat maguknak. Amikor eljön az ősz, felraknak egy bödön zsírt és egy bödön mézet a padlásra, hogy legyen télire ennivalójuk. Amíg a medve téli álmát alussza, a macska megeszik mindent, s mikor barátja felébred, s a részét követeli, túljár annak eszén és tovább áll.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem