A két aranyhajú fiú

Rendező: HAUI József ; JANKOVICS Marcell
tv-sorozat ° 1979 ° 08 ' 50 " ° 35 mm ° Színes ° Technika : Rajz animáció ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Haui József ; Solymosi Ágnes Dramaturg: Bálint Ágnes Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Nyerges András Imre Háttérfestő: Csathó Gizella Kihúzó-kifestő: Fejes Margit ; Radeczki Gizella Mesemondó: Molnár Piroska Operatőr: Polyák Sándor Színes technika: Kun Irén Vágó: Hap Magda Zene: Kaláka együttes Képes forgatókönyv: Haui József ° Gyártó cég:

Szinopszis

Míg a herceg a háborúban harcol, a felesége két aranyhajú fiúcskával ajándékozza meg. A vasorrú boszorkány – aki azt szerette volna, hogy az ő lányát vegye el a herceg – elrabolja a babákat, kicserélve őket két kölyökkutyára. Mikor híre megy, hogy a hercegnek kiskutyái születtek, haragra gerjed és megöli a feleségét, majd elveszi a boszorkány lányát. A banya minden próbálkozása ellenére, a két kisbaba és az anyjuk is életben marad, ők pedig elnyerik méltó büntetésüket.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem