Tréfás farkas

Rendező: JANKOVICS Marcell ; NAGY Lajos
tv-sorozat ° 1995 ° 07 ' 00 " ° 35 mm ° Színes ° Technika : Rajz animáció ° Producer: Mikulás Ferenc A meséket válogatta: Nagy Ilona Animátor: Nyúl Zsuzsanna ; Vitális Zoltán ; Stoilov Dimiter ; Kantscheva Nevelina Felvételvezető: Tóth László István Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Nyerges András Imre Háttérfestő: Haszon Ákos Kihúzó-kifestő: Rózsahegyi Elizabet ; Takács Erzsébet ; Frajtics Zsuzsa Mesemondó: Szabó Gyula Operatőr: Cseh János Rajzoló: Feyér Ákos ; Kordás Erika ; Vida Katalin ; Kumanov Stanimir Vágó: Hap Magda Zene: Kaláka együttes Képes forgatókönyv: Nagy Lajos ° Gyártó cég:

Szinopszis

Volt egyszer egy szegény ember, annak pedig egy lova, egy berbécse és egy disznója. Télen nem adott nekik enni, tavasszal pedig kicsapta őket az erdőre. Egyik tavasszal mennek ki az erdőbe, és sorra találkoznak a farkassal. Kikönyörgik, hogy csak ősszel egye meg őket, amikorra majd meghíznak. Azonban mindhárman túljárnak a farkas eszén és megszabadulnak. A végén pedig a farkast – saját tréfájának köszönhetően – fejszével agyonütik.

Képek

Videók


Fesztiválok:
- P'Art Mozi 2012 / Magyarország (Egyéb program)
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem