Sárkányölő Sebestyén

Rendező: NAGY Lajos
tv-sorozat ° 2011 ° 08 ' 00 " ° Digi Beta ° Színes ° Technika : Rajz animáció ° Producer: Mikulás Ferenc ; Gattyán György Animátor: Csányi Sándor ; Szabó János Gyártási összekötő: Turbucz Erika Gyártásvezető: Vécsy Veronika Hangmérnök: Nyerges András Imre Háttérfestő: Molnár Péter Kompozitőr: Nagy György Konzultáns: Pap Gábor Mesemondó: Szabó Gyula Szakértő: Jankovics Marcell Számítógépes munkatárs: Fejes Margit ; Jávorka Zsuzsanna ; Gönczöl Gábor Zene: Kaláka együttes Képes forgatókönyv: Nagy Lajos ° Gyártó cég:

Szinopszis

A király nagyon gondterhelt és szomorú, mert a sárkányok pusztítják a birkáit, a juhászait, azaz a népét. Elindul egy megmentő hőst keresni. A szegény ember három fia, nem bírva már a nincstelenséget, elhatározzák, hogy elpanaszolják a bajukat a királynak. Így fonódik sorsuk szála, de a próbatételnek csak a legkisebb fiú felel meg, aki képes áldozatot hozni és betartja ígéretét, ezért a király az ő gyerekében találja meg a megmentőt, a hőst, aki méltó lesz a feladatra.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem