Fényképezkedés

Rendező: WEISZ Béla
tv-sorozat ° 1993 ° 07 ' 17 " ° Színes ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Vitális Zoltán ; Tóth Lajos Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Zsebényi Béla Operatőr: Magyar Gyöngyi Rajzoló: Farkas László ; Szabó Géza ; Szabó Csaba ; Dorin , Stella ; Dékány Izabella Rendezőasszisztens: Tóth László István Vágó: Hap Magda Zene: Másik János Kifestő: Gulyás Kis Ágnes Kifestő: Kovács Aranka Kifestő: Veszelszki Ilona Háttér: Gulyás Géza Irodalmi forgatókönyv: Weisz Béla Animációs rendező: Ivanov Neikov , Nikolai ° Gyártó cég:

Szinopszis

A cirkusz új plakátot készíttet. Az artisták színes ruhakölteményekben, a pónilovak bóbitásan, az elefánt lepellel a hátán várják a fotózást. Egyedül Leonak nincs mit felvennie. Fred cuccai kicsik rá, a tollseprő és asztalterítő nem áll jól, és a zebracsíkokra festett bundája sem az igazi. Már-már teljesen elkeseredik, mikor a falon függő sötétbarna és zsemleszínű oroszlánpár csodálatos fotójára pillant: a szülei. A két szín keverékét magára kenve, végül is eredeti színében, de immár büszke öntudattal lép a többiek közé.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem