Csend

Rendező: TÓTH Pál
tv-sorozat ° 1985 ° 07 ' 30 " ° Színes ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Király László Asszisztens: Weisz Béla ; Zsebényi Béla Dramaturg: Szentistványi Rita Gyártásvezető: Vécsy Veronika Operatőr: Bacsó Zoltán Rendezőasszisztens: Bajusz Pálné Vágó: Szarvas Judit Zene: Másik János ; Bársony Péter Háttér: Molnár Péter Irodalmi forgatókönyv: Tóth Pál ° Gyártó cég:

Szinopszis

Az előadás közeledtével Fred elindul, hogy felkeltse a szunyókáló Leot, de hiába csiklandozza, hiába rázogatja, hiába pofozza, Leo alszik tovább. Fred megmérgesedik. Elszalad az elefántért és Leo füle mellett trombitáltatja, de ez sem használ. Dühében alkalmi zenekart toboroz és szörnyű ricsajt csapnak hiába. Fred kétségbeesetten fogja be a fülét és rájön a megoldásra. Fortissimót diktál a zenészeknek, majd hirtelen leinti a zenekart. A hirtelen csendre Leo ijedten felébred.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem