A gazdag ember három fia

Rendező: HORVÁTH Mária ; KRICSKOVICS Zsuzsanna
tv-sorozat ° 1990 ° 06 ' 40 " ° 35 mm ° Színes ° Technika : Rajz animáció ° Producer: Mikulás Ferenc A meséket válogatta: Kovács Ágnes Animátor: Kricskovics Zsuzsanna Dramaturg: Szentistványi Rita Gyártásvezető: Vécsy Veronika Hangmérnök: Nyerges András Imre Háttérfestő: Neuberger Gizella Kihúzó-kifestő: Barta Irén ; Major Andrásné ; Érsek Andrea Mesemondó: Szabó Gyula Operatőr: Polgár Éva Rajzoló: Andrássy Gabriella ; Vincze Éva Szakértő: Jankovics Marcell Vágó: Völler Ágnes Zene: Kaláka együttes Képes forgatókönyv: Kricskovics Zsuzsanna ° Gyártó cég:

Szinopszis

Egyszer egy gazdag embernek, aki uzsorás volt egész életében, azt mondta a pap, hogy ezért pokolra kerül. Három fiát mesterségre taníttatta, s az inasévek elteltével a fiúk büszkélkedtek végórája felé közeledő apjuknak, hogy milyen sokra vitték mesterségükben. A gazdag ember elhívatta a papot, s hogy megváltsa magát a pokoltól, minden vagyonát a szegényekre hagyta, hiszen fiai megélnek már a jég hátán is. Így maradt hoppon a három fiú.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem