A bohóc

Rendező: WEISZ Béla
tv-sorozat ° 1993 ° 07 ' 30 " ° Színes ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Balajthy László ; Gyapai Tamás ; Lőrincz László Gyártásvezető: Vécsy Veronika Hangmérnök: Zsebényi Béla Operatőr: Polyák Sándor Rajzoló: Fazekas László ; Kelemen Anita ; Kovács Magda ; Lukács József Rendezőasszisztens: Szabó Csaba Vágó: Völler Ágnes Zene: Másik János Animációs rendező: Balajthy László Kifestő: Kiss Tibor Kifestő: Bankovics Éva Háttér: Gaál Imre Irodalmi forgatókönyv: Weisz Béla ° Gyártó cég:

Szinopszis

Az előadáson a bohócnak nem jönnek be a poénjai. A porondról a szertárba lépve leroskad egy dobogóra és keservesen sírva fakad. A várakozó Leo és Fred esetlen tréfákkal, rögtönzött bohócszámokkal próbálják felvidítani – sikertelenül. Végül a bohóc megelégelve Fredék ripacskodását, felpattanva elszaladni készül, ám véletlenül egy hatalmasat esik. Leoékból, hiába próbálják visszafogni, elemi erővel tör fel a kacagás. A bohóc felnéz és végre elmosolyodik. Így adta vissza Leo és Fred a bohóc elvesztett önbizalmát.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem