Szúnyogcsípés

Rendező: TÓTH Pál
tv-sorozat ° 1984 ° 07 ' 30 " ° Színes ° Producer: Mikulás Ferenc Asszisztens: Zsebényi Béla Dramaturg: Szentistványi Rita Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Nyerges András Imre Operatőr: Polyák Sándor Rendezőasszisztens: Bajusz Pálné Vágó: Szarvas Judit Zene: Sztevanovity Zorán Irodalmi forgatókönyv: Tóth Pál ° Gyártó cég:

Szinopszis

A városba megérkezett a cirkusz. Pár nap múlva előadás. Leó és Fred, az oroszlán és idomárja tétlen várakozásban töltik a napokat, míg egy napon szörnyű dolog történik. Leó arca piros pöttyökkel lesz tele. A két művész kétségbeesik – ilyen arccal nem állhat Leó a közönség elé. Valamit csinálni kell! Éjszakákon keresztül járják a várost és pöttyözik a plakátokat, hogy a plakát és a valódi oroszlán között ne legyen különbség. Egy este rájönnek, mi okozta a piros pöttyöket. Éjszaka nem alszanak, ülnek egymással szemben és ütik egymáson a szúnyogokat. A másnapi előadáson már nem pöttyös egyikük sem, csak kicsit dagadt a fejük a sok pofontól.

Képek

Videók


Fesztiválok:
- Nemzetközi Ifjúsági Díj 1988 / Németország (3. díj )
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem