Kacor király

Rendező: JANKOVICS Marcell ; LISZIÁK Elek
tv-sorozat ° 1977 ° 06 ' 20 " ° 35 mm ° Színes ° Technika : Rajz animáció ° Producer: Mikulás Ferenc ; Kunz Roman Animátor: Jankovics Marcell ; Molnár Péter ; Sz. Szilágyi Ildikó Asszisztens: Barta Irén ; Királyházi Jenőné ; Varga Béláné ; Bajusz Pálné ; Gyarmathy László ; Zsebényi Béla Dramaturg: Bálint Ágnes Forgatókönyv: Lisziák Elek Fénymegadó: Kun Irén Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Nyerges András Imre Mesemondó: Bánffy György Operatőr: Polyák Sándor Vágó: Hap Magda Zene: Kaláka együttes Képes forgatókönyv: Jankovics Marcell ° Gyártó cég:

Szinopszis

Egy szegény asszonynak volt egy falánk, kajtár macskája. Egy napon megelégeli, hogy a macska minden fazékba és lábasba beleüti az orrát, és világgá küldi. Az úton összetalálkozik egy rókával. Egyikőjük sem látott még a másikhoz hasonló teremtményt. A macska kihasználva a róka tudatlanságát, azt meri mondani, hogy ő Kacor, az állatok királya. A félelmetes kandúr híre gyorsan terjed az erdőben. Mivel mindannyian féltik életüket, az állatok sorra hívják vacsorára a rettenthetetlen Kacort.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem