A királykisasszony jegyei

Rendező: HORVÁTH Mária ; JANKOVICS Marcell
tv-sorozat ° 1979 ° 09 ' 10 " ° 35 mm ° Színes ° Technika : Rajz animáció ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Horváth Mária ; Liliom Károly Dramaturg: Bálint Ágnes Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Nyerges András Imre Háttérfestő: Csathó Gizella Kihúzó-kifestő: Fejes Margit ; Zimay Ágnes Mesemondó: Molnár Piroska Operatőr: Polyák Sándor ; Pethes Zsolt Színes technika: Kun Irén Vágó: Hap Magda Zene: Kaláka együttes Képes forgatókönyv: Horváth Mária ° Gyártó cég:

Szinopszis

Az agyafúrt legény a király kertjében legelteti három kismalacát. A királykisasszonynak megtetszenek a malacok és elkéri őket a fiútól. A fiú nem kér értük egyebet, csak hogy a leány húzza fel a ruháját. Egy nap a király kihirdeti, hogy annak adja a lánya kezét, aki kitalálja, hogy hol vannak anyajegyek a leány testén.

Képek

Videók


Fesztiválok:
- BAB Pozsonyi Animációs Biennálé 2010 / Szlovákia (Panoráma program)
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem