Souvenir

Rendező: DEGRYSE Luc
rövidfilm ° 1985 ° 10 ' 00 " ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Degryse , Luc ; Szutor Gabi Asszisztens: Gödl Beáta Forgatókönyv: Degryse , Luc Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Bársony Péter Operatőr: Polyák Sándor ; Pethes Zsolt Rajzoló: Degryse , Luc ; Szutor Gabi ; Szandtner Réka ; Szutor Margit ; Hajdu Marianna ; Bábel Anita ; Jeszeniczky Ildikó Vágó: Szarvas Judit Zene: Kósa Gábor Maszk: Moravcsik Ágnes ° Gyártó cég:

Szinopszis

A természet menekül a nagyvárosból. A fák, a növények, az állatok az emberi civilizációtól távol telepednek le. Nyitott terekben vándorolnak. Békésen élnek, messze a várostól, egészen addig, míg meg nem jelennek az első turistabuszok. A turisták elkezdenek fényképezni, a fényképezőgép zárjának kattanásakor pedig a gép keresőjében lévő állatokkal együtt is eltűnik minden.

Képek


Fesztiválok:
- Birminghami Filmfesztivál 1987 / Anglia (A legjobb művészi alkotás díja )
- Magyar Film- és Tévékritikusok 1987 / Magyarország (Magyar Film- és Tévéritikusok díja)
- PAF Animációs Filmfesztivál 2010 / Csehország (Panoráma program)
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem