Csatlakozz hozzánk!

 
Mindig is érdekelt, hogyan készül egy rajzfilm? Esetleg van már animációs végzettséged, de még gondolkozol, merre tovább? Akkor ez a felhívás Neked szól!
 
A Kecskeméti Rajzfilmstúdió (Kecskemétfilm Kft., 6000 Kecskemét, Liszt Ferenc utca 21. Telefon: 76/481-787, E-mail: kfilm@kecskemetfilm. hu) felvételt hirdet  animátori és  animátor-asszisztensi munkakörre.
 
Jelentkezéseteket 2018. szeptember 20-ig fogadjuk. Szakmai önéletrajzot, motivációs levelet és portfóliót kérünk a fent megadott stúdiós e-mail címre.
A felvételt megelőzően egy alkalmassági vizsgát tartunk, melyre a jelentkezés alapján választjuk ki a jelölteket.
 
Az egész napos  alkalmassági vizsgára október 6-án (szombaton) 10 órától kerül sor a stúdió Kecskemét, Liszt Ferenc utcai épületében.
 
Az alkalmassági vizsgán kitűnően megfelelteknek munkalehetőséget biztosítunk a gyártás alatt lévő Toldi című rajzfilmsorozatban.
 
A tehetségesnek talált jelentkezők számára, akik még nem rendelkeznek megfelelő előképzettséggel, Kecskeméten - és megfelelő létszám esetén Budapesten is - rajzfilmrajzolói tanfolyamon való részvételt ajánlunk fel - ennek kedvezményes ára: 45.000 Ft).
 
A három hónaposra tervezett tanfolyamot sikeresen végző hallgatók számára munkalehetőséget ajánlunk fel.
 
Kecskemét, 2018. augusztus 31.
 
Mikulás Ferenc
stúdióvezető